Kalusto

Yhdistyksellämme on hyvä valikoima kanootteja ja melontavälineitä.
Kalustoa vuokrataan Suomen Ladun jäsenille, sekä yhdistyksille ja koululaisille.

Jotta pystymme tarjoamaan teille mahdollisimman hyvin tarpeidenne mukaisen kaluston, toivomme yhteydenottoanne riittävän ajoissa ja mieluiten päiväsaikaan. Ja huomaattehan, että toimintamme on vapaaehtoista ja puhelimeen ei aina ennätetä vastata heti, mutta yhteys otetaan heti, kun se on mahdollista.Vuokrahinta suhteutetaan siihen, kuinka monta kanoottia vuokrataan, tarvitaanko melontaohjaajaa ja kuinka kauan tilaisuus kestää, sekä matkakuluihin. Imatran Lapinkävijät ei vastaa kalustolle tai vuokraajalle tai vuokraajan omaisuudelle aiheutuneista vaurioista eli vuokraajalla olisi hyvä olla jonkin sortin tapaturmavakuutus.

Kaluston vuokraushinnat
Kajakkiyksikkö 20 €/päivä+5 € alkava vuorokausi
Kajakkikaksikko 30 €/päivä+5 € alkava vuorokausi
Intiaanikanootti 30 €/päivä+5 € alkava vuorokausi

Pieni peräkärry (1-6 kanoottia 1-7 vrk) 20 €/kerta
Iso peräkärry (1-12 kanoottia 1-7 vrk) 30 €/kerta

Kaluston vuokraus maksetaan ennakkoon ja osoitetaan vajahoitajalle viimeistään vuokraushetkellä. Vuokra sisältää kanootit, melat, melontaliivit ja aukkopeitot. Jos kalusto luovutetaan käytännön syistä aikaisemmin tai palautetaan sovitusti myöhemmin, ei ylimääräisistä vuorokausista veloiteta. Vuokrausta johtaa kanoottivajanhoitaja ja hänen kanssaan sovitaan kaikki asiat. Teemme työtä talkoilla ja vastaamme yhteydenottoihinne heti kun mahdollista.

Yhdistyksen jäsenet voivat vuokrata kanoottivajaltamme myös kanootilleen säilytyspaikan. Vuosimaksu on 20 € ja laskutus kyseiseltä vuodelta tapahtuu tammikuun lopussa.

Vajahoitajan puhelin
0466370502